Tuesday, April 20, 2021

Katsimicha Brothers - Zesta pota (1985)

Katsimicha Brothers - Zesta pota (1985)

Tracklist front / back album covers
Katsimicha Brothers (Harris-Panos Katsimichas) - Zesta pota
play / listen download rar


Αδερφοί Κατσιμίχα (Χάρης-Πάνος Κατσιμίχας) - Ζεστά Ποτά (1985)

1. Παίξε βραχνή μου φυσαρμόνικα   2:00
2. Προσωπικές οπτασίες   2:44
3. Φάνης   5:46
4. Τις Κυριακές από παιδί τις σιχαινόμουνα   5:12
5. Μια βραδιά στο λούκι   3:13
6. Ρίτα - Ριτάκι   3:14
7. Για ένα κομμάτι ψωμί   3:48
8. Υπόγειο 4:12
9. Κορίτσια της συγγνώμης   4:23
10. Γέλα πουλί μου   3:04



Album Credits
Phonographic Copyright ℗ – EMI Greece S.A.
Copyright © – EMI Greece S.A.
Made By – Fabelsound
Manufactured By – Dureco
Recorded At – Sierra Studio

Design [Cover] – Ντόρα Ρίζου
Engineer – Άκης Γκολφίδης, Μπάμπης Μπίρης, Φραγκίσκος Σοφτάς, Χρήστος Ζορμπάς
Engineer [Assistant] – Κώστας Καλημέρης
Harmonica – Πάνος Κατσιμίχας
Liner Notes – Μανώλης Ρασούλης, Χάρης - Πάνος
Mixed By – Άκης Γκολφίδης, Νίκος Αντύπας
Orchestrated By, Instrumentation By – Γιάννης Σπάθας, Νίκος Αντύπας
Photography By – Henri-Paul Coulon
Producer – Μανώλης Ρασούλης
Voice, Lyrics By, Music By – Χάρης - Πάνος Κατσιμίχας




Haris and Panos Katsimihas (Greek: Χάρης/Πάνος Κατσιμίχας), also known as the Katsimihas brothers (Αδελφοί Κατσιμίχα; Κατσιμίχα is the genitive case of Κατσιμίχας) or Katsimiheoi (Κατσιμιχαίοι) (born in Athens, October 1952), are two Greek singer songwriters, who for the greatest part of their music career, performed as a duet. The Katsimihas brothers are twins. Panos is 10 minutes older than Haris.




Katsimicha Brothers Discography Full

1985 - Zesta Pota - Ζεστά Ποτά

1987 - Otan sou leo portokali na vgeneis - Όταν σου λέω πορτοκαλί να βγαίνεις

1989 - Aprili Psefti - Απρίλη Ψεύτη

1992 - I monaxia tou Schoinovati - Η Μοναξιά του Σχοινοβάτη

1994 - Tis Agapis Machairia - Της αγάπης μαχαιριά

1996 - I Agelasti Politeia kai oi Kalikantzaroi - Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάτζαροι

1997 - Parallili Diskografia - Παράλληλη Δισκογραφία

2000 - Trypies Simaies - Τρύπιες Σημαίες

2001 - 20 Chronia Live - 20 Χρόνια Live

2002 - Stous Elaiones tis Agapis - Στους Ελαιώνες της Αγάπης

2006 - Mousiki Aftoviografia - Μουσική Αυτοβιογραφία

No comments:

Post a Comment

Album / Artist / Song Search

Blog Archive

Music Blogs

Followers

Contact Form

Name

Email *

Message *